Emelt szintű KÉMIA érettségi tanfolyam

100 órás kémia érettségi felkészítő tanfolyam. Élő bejentkezés, folyamatos fejlődéskövetés.

Sziasztok 2024-ben Érettségizők!

A 100 órás tanfolyamunk célja, hogy segítsünk Neked a kémia emelt szintű érettségi vizsgára való felkészülésben. 

A tanfolyam során részletesen áttekintjük és gyakoroljuk azokat az alapvető kémiai fogalmakat, elveket és ismereteket, amelyekre a vizsgán szükség van. A tanfolyam témaköreit lentebb láthatod, ami már a 2024-es, megváltozott követelményrendszernek megfelelően került összeállításra.

A tanfolyam során az elméleti ismeretek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati feladatokra, példákra és problémamegoldó gyakorlatokra is. Lehetőséged lesz a vizsgára jellemző típusú kérdések megoldására, valamint az érettségi feladatsorok gyakorlására is. 

A tanfolyamot kiváló tudással rendelkező, tapasztalt oktatók vezetik, akik egy sor modern, bizonyítottan hatásos oktatási technikával segítenek az emelt szintű érettségi vizsgára történő felkészítésben. A tanfolyam anyagai, jegyzetek és gyakorló feladatok biztosítása mellett lehetőséget adnunk a kérdéseid feltételére és az egyéni problémák megoldására is. 

Miért érdemes részt venni tanfolyamainkon? Hadd soroljunk fel néhányat a fő előnyökből:

  • Tapasztalt és elhivatott tanárok: Oktatóink a legjobbak közül került ki, akik rendkívül felkészültek és lelkesek a tudás átadásában. Szakértelmükkel és élményszerű oktatási módszereikkel garantáltan izgalmas és hatékony órákon vehettek részt.
  • Személyre szabott támogatás: Tudjuk, hogy minden diák egyedi igényekkel és erősségekkel rendelkezik. Ezért lehetőséget biztosítunk havi 1 alkalommal 45 perces egyéni konzultációra, ahol a saját kérdéseitekre és nehézségeitekre fókuszálhatunk.
  • Rugalmas tanulási lehetőségek: Az időbeosztásotokat figyelembe véve alakítottuk ki a tanfolyamok időpontjait, hogy minél könnyebben beilleszthessétek azokat a már meglévő elfoglaltságaitok közé. Így nem kell lemondanotok más, fontos tevékenységekről vagy hobbikról sem.
  • Plusz előnyök a csomagban: A tanfolyamhoz számos extra tartozik, amelyek segítségével még hatékonyabban és eredményesebben tanulhattok.
             ✅ Havonta 1 x 45 perc ingyenes egyéni konzultáció   
             ✅ Ajándék emelt szintű kémia számítások 40.000 ft értékben
             ✅ 50%-os kedvezmény magánórákon való részvételre

             ✅ Ingyenes próbaérettségi lehetőség

             ✅ Ingyenes konzultáció
             ✅ Ingyenes szintfelmérő & kiértékelés
 
  • Kidolgozott követelményrendszerünk biztosítja, hogy mindig tudjátok, hol tartotok és mire kell még koncentrálni.
  • Felkészülés a végére: Tanfolyamunk végén egy próbaérettségi vizsgával zárjuk az évet, ahol lehetőségetek lesz felmérni a fejlődéseteket és kipróbálni az érettségi vizsga előtti állapotot. A próbaérettségi kiértékelése segít még finomhangolni a tudásotokat és felkészülni a végleges vizsgára.

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk és együtt készülhetünk a sikeres érettségi vizsgákra!

Várunk szerettel,

A Lab Lessons csapata

Időpont:

2023.09.05 – 2024.04.30

Órák időpontja:

hétfő: 17:00 – 20:00

vagy

péntek: 17:00 – 20:00

Órák időtartama:

3 x 60 perc / alkalom

Időbeosztás:

Összesen 33 alkalom:

4 alk. – szeptember

5 alk. – október

4 alk. – november

3 alk. – december

4 alk. – január

4 alk. – február

4 alk. – március

5 alk. – április

Köszönjük Diákjainknak a sok bizalmat, a kitartó munkát és azt, hogy 5 ⭐-ra értékeltek minket!

Fizetési konstrukció

Tanfolyam díja

Kedvezmény

1 összegű befizetés

320.000 HUF

20.000 HUF

3 részletű befizetés

330.000 HUF

10.000 HUF

Havi befizetés

340.000 HUF

DUPLA TANFOLYAM KEDVEZMÉNY: 80.000 HUF

KÉMIA és BIOLÓGIA tanfolyamunkra történő együttes jelentkezés esetén kedvezményes 300.000 HUF/tanfolyam díjat biztosítunk - fizetési konstrukciótól függetlenül!
Legkedveltebb

Igen. A tanfolyam egyes alkalmai során 1x 15 perc szünetet tartunk. Természetesen, Te bármikor tarthatsz 1-1 rövidebb szünetet az óra közben, hiszen mindenről felvétel készül, így bármelyik kihagyott részt visszanézheted.

Csak akkor, ha Te is úgy szeretnéd és bekapcsolod. A mi ajánlásunk az, hogy tartsd bekapcsolva, mert tapasztalatunk szerint ez emeli az elkötelezettségedet és fokozza a fókuszáltságodat a tanfolyam alatt. A kamera abban az esetben is jól jön, ha elakadás miatt valamit kérdezni szeretnél az oktatótól.

Igen, ha a mikrofonod be van kapcsolva. Szeretnénk megkérni, hogy a beköszönést követően a mikrofonodat kapcsold ki és csak akkor kapcsold be, amikor az oktató kéri vagy kérdésed van.

Semmi gond! Mivel minden rögzítésre kerül, később visszanézheted az előadás bármelyik pontját. Mindemellett, a tananyag egymásra épülő feladatai miatt javasoljuk a pontos érkezést minden alkalomra, így könnyebben fogod tudni követni az eseményeket.

Semmi gond! Mivel minden rögzítésre kerül, később visszanézheted az előadás bármelyik pontját. Mindemellett, a tananyag egymásra épülő feladatai miatt javasoljuk a pontos érkezést minden alkalomra, így könnyebben fogod tudni követni az eseményeket.

Ennél a tanfolyamunknál azonban nincs lehetőséged pótlásra. Ha nem tudsz becsatlakozni az előadásra, akkor az óra után feltöltött videóból és egyéb az órához kapcsolódó anyagokból tudsz felkészülni az adott témakörből.

Ilyen havária helyzetek előfordulhatnak. Amint teheted, csatlakozz vissza az előadásra. Ha ez nem lehetséges, akkor az adott óra anyagát videó formájában fogod megkapni, minden más tananyaggal együtt.

Nagyobb létszámú csoport lévén szeretnénk elkerülni a kaotikus helyzeteket. Ha kérdésed van, akkor szeretnénk megkérni, hogy jelezd a chat felületen és az oktató fel fog szólítani egy arra alkalmas időpontban. 

FONTOS! Kérdéseidet minden résztvevő hallani fogja.

Amelyik Neked szimpatikusabb. Ettől függetlenül Mi a fej-, vagy fülhallgatót javasoljuk mindkét oldal jobb érthetősége miatt.

Nem! Kérdéseidet a chat felületén keresztül is felteheted.

Minden tananyagot a Lab Lessons honlapján és a Google Classroom felületen keresztül teszünk elérhetővé, aminek a használatához egy @gmail fiókra lesz szükséged. Ha még nem találkoztál korábban ezzel a felülettel jelezd, és segítünk a létrehozásában.

A Lab Lessons weboldalra menüsor Sign Up gombjára kattintva van lehetőséged.

Az előadások a Google Meets felületén keresztül történnek. A csatlakozáshoz szükséges linket tartalmazó meghívót az előadó küldi néhány nappal az adott alkalom előtt. Csupán annyi a dolgod, hogy rákattintassz és csatlakozol a többiekhez.

A képzés díját banki átutalással tudod rendezni előzetesen kiállított számla, illetve díjbekérő alapján. A részvételi díjnak – fizetési konstrukció függvényében – be kell érkeznie legkésőbb az alábbiak szerint:

Fizetési konstrukció

Fizetési határidő

1 összegű befizetés

2023.09.01

3 részletű befizetés

1. részlet: 2023.09.01

2. részlet: 2024.01.15

3. részlet: 2024.04.15

Havi befizetés

1. részlet: 2023.09.01

Ezt követően, minden tárgyhó 15. napjáig.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

1. Általános kémia

2. Szervetlen kémia
3. Szerves kémia

About Instructor

Lab Lessons

6 Tanfolyam(ok)

Not Enrolled
3.000 - 3.400 Ft/óra

Tanfolyam Includes

  • 19 Lecke
  • 102 Téma