Ennek a tanfolyamnak az ütemezése rövidebb és intenzívebb a többi képzésünkhöz képest, ezért a 2×60 perces tanórát egyben tartjuk meg. Természetesen, Te bármikor tarthatsz 1-1 rövidebb szünetet az óra közben, hiszen mindenről felvétel készül, így bármelyik kihagyott részt visszanézheted.

Csak akkor, ha Te is úgy szeretnéd és bekapcsolod. A mi ajánlásunk az, hogy tartsd bekapcsolva, mert tapasztalatunk szerint ez emeli az elkötelezettségedet és fokozza a fókuszáltságodat a tanfolyam alatt. A kamera abban az esetben is jól jön, ha elakadás miatt valamit kérdezni szeretnél az oktatótól.

Igen, ha a mikrofonod be van kapcsolva. Szeretnénk megkérni, hogy a beköszönést követően a mikrofonodat kapcsold ki és csak akkor kapcsold be, amikor az oktató kéri vagy kérdésed van.

Semmi gond! Mivel minden rögzítésre kerül, később visszanézheted az előadás bármelyik pontját. Mindemellett, a tananyag egymásra épülő feladatai miatt javasoljuk a pontos érkezést minden alkalomra, így könnyebben fogod tudni követni az eseményeket.

Semmi gond! Mivel minden rögzítésre kerül, később visszanézheted az előadás bármelyik pontját. Mindemellett, a tananyag egymásra épülő feladatai miatt javasoljuk a pontos érkezést minden alkalomra, így könnyebben fogod tudni követni az eseményeket.

Ilyen havária helyzetek előfordulhatnak. Amint teheted, csatlakozz vissza az előadásra. Ha ez nem lehetséges, akkor az adott óra anyagát videó formájában fogod megkapni, minden más tananyaggal együtt.

Nagyobb létszámú csoport lévén szeretnénk elkerülni a kaotikus helyzeteket. Ha kérdésed van, akkor szeretnénk megkérni, hogy jelezd a chat felületen és az oktató fel fog szólítani egy arra alkalmas időpontban. FONTOS! Kérdéseidet minden résztvevő hallani fogja.

Amelyik Neked szimpatikusabb. Ettől függetlenül Mi a fej-, vagy fülhallgatót javasoljuk mindkét oldal jobb érthetősége miatt.

Nem! Kérdéseidet a chat felületén keresztül is felteheted.

Minden tananyagot a Google Classroom felületen keresztül teszünk elérhetővé, aminek a használatához egy @gmail fiókra lesz szükséged. Ha még nem találkoztál korábban ezzel a felülettel jelezd, és segítünk a létrehozásában.

Az előadások a Google Meets felületén keresztül történnek. A csatlakozáshoz szükséges linket tartalmazó meghívót az előadó küldi néhány nappal az adott alkalom előtt. Csupán annyi a dolgod, hogy rákattintassz és csatlakozol a többiekhez.

A képzés díját banki átutalással tudod rendezni előzetesen kiállított számla, illetve díjbekérő alapján. A részvételi díjnak be kell érkeznie legkésőbb a tanfolyamot megelőző napig.